blogname

112
harderwijknieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Auto in brand; politie zoekt getuigen


Harderwijk - Aan de Minnekamp in Harderwijk is in de nacht van donderdag op vrijdag even over 04.00 uur een auto deels uitgebrand. De politie is op zoek naar getuigen en houdt ernstig rekening mee dat er sprake is van brandstichting.

Kort na de melding troffen de agenten een auto aan waar aan de voorzijde de vlammen uitsloegen. De auto stond op de oprit van een woning. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur over zou slaan naar de woning. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen en roept mensen op die wat gezien of gehoord hebben dat mogelijk te maken zou kunnen hebben met de brand, dit te melden. De politie is te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws