Auto in beslag genomen door politie, Misdaad loont niet!

08/12

Foto: Politie

Gisteren tijdens de volgdienst van de politie meldden ze dat er collega’s hebben geassisteerd bij een aanhouding. Om te voorkomen dat er meer bewijs tegen deze verdachte verloren zou gaan, konden wij nog geen verdere informatie delen.

Wat gebeurde er: Vlak voordat wij iemand een bekeuring gaven voor geen fietsverlichting kwam er een melding van een bestuurder die zou dealen vanuit zijn auto. Hieruit bestond het vermoeden dat de verdachte drugs verkocht waarna wij zijn overgegaan tot een aanhouding.
Bij de fouillering werd een groot bedrag aan geld en meerdere wikkels drugs aangetroffen.

Omdat er veel geld met de verkoop van drugs wordt verdient (wederrechtelijk verkregen voordeel) wordt er beslag gelegd op de auto en het geld van de verdachte om dit te ontnemen boven op de straf die een rechter zal uitspreken.

Het is nu afwachten of de officier en rechter meegaan in ons verhaal.