Stormachtige dag

18/01

Foto: Politie

18/01

Foto: Politie

18/01

Foto: Politie

18/01

Foto: Politie

Harderwijk – Het was vandaag een stormachtige dienst. In alle drie de gemeenten (Harderwijk, Ermelo en Putten) binnen het werkgebied van de politie Harderwijk is de politie druk bezig geweest met allerlei meldingen van stormschade.

Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar overal vlogen bomen en takken door de lucht en deze bomen en takken blokkeerden wegen en fietspaden.

Vaak word de politie er ook heen gestuurd door Operationeel Centrum (meldkamer). Niet om bomen om te zagen of weg te slepen, maar wel om bijvoorbeeld het verkeer om te leiden. Dit zodat de overige hulpdiensten (verkeers)veilig hun werk kunnen doen.

Helaas heeft de storm voor sommigen veel schade veroorzaakt. Maar gelukkig zijn er binnen dit werkgebied geen gewonden of doden gevallen.